Flevohealing

Behandelingen


Intakegesprek (30 min) - gratis
Volledige tafelbehandeling (1-1,5 uur) - 50 euro
Reiki/chakra stoelbehandeling (45 min) - 30 euro
Reikibehandeling op afstand* - 35 euro
Chakra reading (1,5 uur) - 50 euro (incl. bevindingen achteraf per mail)

* Voor 1e behandeling telefonisch kennismaken (gratis). Behandelingskosten dienen uiterlijk 1 uur voor aanvang van de behandeling betaald te zijn.

Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Toelichting behandelingen

Behandeling vindt plaats met kleding aan. U ligt op een behandelbank. Het verloop van een behandeling kunt u vinden op de pagina 'Wat is Reiki'.
U kunt kiezen voor een eenmalige behandeling. Indien u met een specifieke klacht komt, zal een behandelingstraject met u besproken worden. Normaal gesproken duurt een behandeltraject 6-8 behandelingen. Het doel van een behandeltraject is altijd om te zorgen dat u niet afhankelijk wordt/blijft van Reiki behandelingen. Monique zal tijdens een behandeling automatisch haar kennis van het poly-energetisch behandelen gebruiken. Deze opleiding is ontwikkeld door Reiki Master Wil Katinas en omvat de basistechnieken van diverse energetische behandelmethodes als bio-energetische geneeskunde, magnetiseren, visualiseren, Quantum Touch, DNA Theta Healing, werken met licht/kleur en het werken met tincturen als bijvoorbeeld Bach Bloesems en edelsteenelixers.
Deze opleiding is een aanvulling die veel meer verdieping geven aan een reguliere Reiki behandeling.

Chakra reading

LabradorietBij een chakra reading lig je op je buik op de behandeltafel, worden je chakra's behandeld en informatie uit de chakra's naar voren gehaald. De informatie zijn ervaringen uit vorig levens en kunnen heel divers zijn. De informatie wordt hardop tijdens de reading met je gedeeld. Een reading kun je laten doen omdat je een specifieke vraag hebt (bijv. ik zou wel eens willen weten waarom ik altijd -vul zelf maar in-), maar gezonde nieuwsgierigheid naar vorig levens is natuurlijk ook mogelijk. Na de reading zal Monique de informatie uitwerken en via de mail toezenden.

Meditatie

Wil je graag naar een inspiratieavond maar zie je er tegen op om in een groep te mediteren? Het is ook mogelijk om een individuele avond af te spreken, waarbij je in alle rust door meerdere meditaties/visualisaties begeleid wordt. Een bijzonder en ontspannen cadeau voor jezelf.
Neem contact op met Monique voor de mogelijkheden.

Edelstenentherapie

Celestien Elke (edel)steen is in de aarde ontstaan onder verschillende omstandigheden in verschillende werelddelen. Edelstenen werken bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Elke steen heeft zijn eigen werking. De prijs van de steen is afhankelijk van de beschikbaarheid en het gewicht. Daarnaast maakt het uit of u kiest voor een knuffelsteen (getrommelde steen voor in de broekzak bijvoorbeeld) of een hanger. In overleg met Monique kunt u bepalen wat uw voorkeur heeft.

Bach Bloesem Therapie

Waar homeopathie zich voornamelijk richt op lichamelijke klachten is Bach Bloesem in staat om op negatieve patronen en/of klachten in te werken. Ze verbeteren en meestal verdwijnen ze geheel. Het mooie van Bach Bloesem is dat het volkomen veilig is, het kent geen nare bijwerkingen en geen risico voor overdosering. Neem contact op voor overleg van de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Met 1 flesje Bach Bloesem doet u minimaal 1 maand en kost, ongeacht de hoeveelheid ingredienten, 8,50 euro.


Genoemde bedragen gelden tot 31 december 2016

Disclaimer ~ www.mijn-eigen-website.nl ~ ©M.J.Haarlem ~ Ethische Code