Flevohealing.nl

Monique Haarlem

Monique Spiritualiteit, Reiki en edelstenen... het heeft sinds mijn puberteit mijn interesse gehad. Ik wist dat ik intuïtief was, merkte dat in mijn werk in de zorg, maar ik handelde uitsluitend rationeel. En liep daar in vast. Een eerste cursus Intuïtieve ontwikkeling gaf me rust en nieuwe inzichten. Daarna ben ik diverse cursussen en opleidingen gaan volgen, in eerste instantie met als doel om mezelf verder te ontwikkelen. Pas in tweede instantie ontdekte ik dat ik mijn kennis en ervaring graag wilde delen, op mijn eigen nuchtere en enthousiaste wijze. Zo is Flevohealing ontstaan. Mijn aandachtsgebieden zijn energetische behandelingen, Reiki cursus geven en geleide meditaties/visualisaties maken en geven. Sinds 2012 doe ik ook Chakra readingen. Een wonderlijke, bijzondere en intensieve ervaring. Je raakt nooit uitgeleerd in het leven, dat geldt ook voor je ontwikkeling met Reiki. Elke behandeling is uniek en leerzaam, zowel voor mijn client als voor mij als behandelaar.

Mijn opleidingen: Reiki 1 tm 3, Reiki verdieping, Poly-Energetisch behandelen en de Specialisatie cursus Reiki-therapeut Gezondheidszorg.

Cliënten benoemen dat de behandelingen en de gesprekken meer rust/balans geven in het dagelijks leven. Die rust/balans helpt bijv. bij de voorbereiding op examens maar ook in voorbereiding op een operatie. Post-operatief heeft behandeling een positief effect op het herstel en de eventuele napijn. Bij fysieke of emotionele klachten kan de pijn (afhankelijk van de oorzaak) al na 2 behandelingen significant afnemen. Ik heb veel ervaring in het behandelen van psychosomatische klachten.
In overleg wordt tijdens de eerste behandeling een behandeltraject afgesproken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Graag tot ziens!

Ik ben bereikbaar voor afspraken of informatie via monique@flevohealing.nl of 06-22399743
voor Reiki, Poly-Energetische behandeling, Chakra Reading en Reiki cursus.


Disclaimer ~ www.mijn-eigen-website.nl ~ ©M.J.Haarlem ~ Ethische Code